Finn dine verdier

Finn dine verdier. Skjermbilde fra Finndineverdier.no
Skjermbilde fra Finndineverdier.no

Mai 2020: Finndineverdier.no er dessverre nede akkurat nå! Jeg jobber med å løse dette.

Bloggens desidert mest populære innlegg er Mine topp 7 verdier og verdien av dem. Dette tolker jeg som at det er mange som syns personlige verdier er viktig, og at mange vil lære mer om dette.

Derfor har jeg laget en liten nettside som heter Finndineverdier.no. Her kan du lese om hva personlige verdier er, og ikke minst ta en interaktiv test for å finne dine egne verdier.

Alle har personlige verdier, spørsmålet er bare om du er bevisst dem eller ikke. Jeg mener du kan leve et bedre liv hvis du kjenner til dine egne verdier. Finn dine verdier på nettsiden for å lære hvordan du kan tilpasse din livssituasjon til livet du innerst inne ønsker deg. Og ikke minst kan du bli mer bevisst på hvordan du tar dine daglige valg. Slik at de er mest mulig i tråd med det som er viktig for deg.

I testen blir du presentert for en lang liste med verdier. Og etter noen enkle steg ender du opp med de verdiene som er viktigst for deg. Du kan se på det som gamifisering av det du ellers kunne gjort med pen og papir. Det er mye gøyere og enklere å gjøre en interaktiv test, enn å sitte bøyd over en kladdebok.

Det som skiller testen fra andre tester, guider og quizer du finner på nett, er den siste delen hvor du beskriver verdiene dine. For hver av verdiene dine, skriver du hva det betyr for deg selv å leve i tråd med disse verdiene. Dette blir helt konkrete leveregler for deg selv, som du kan ha med deg resten av livet ditt. Det er når vi går fra verdier som stikkord til verdier som praktiske leveregler, at verdier virkelig blir verdifulle.

Så sett av 15-20 minutter, ta testen, finn dine verdier og lær mer om deg selv!