Om

Vett er blogg skrevet av meg, Vebjørn Tveiterås. Jeg skriver om effektivitet, karriere og psykologi. Dette skriver jeg om fordi det interesserer meg, og jeg ønsker å dele mye av det jeg lærer med andre. Fokuset er ofte på emner jeg mener vi lærer for lite om i vår vanlige oppvekst og skolegang. Innholdet er alltid skrevet fra bunn av, men det er ofte sterkt inspirert av bøker, blogger, podcaster eller TED-talks jeg kommer over.

Bloggen er ikke politisk. Jeg prøver å ha tydelige meninger om hva menneskers behov er, hva som leder til et lykkelig liv, og hvordan vi mennesker fungerer, men disse meningene holder jeg utenfor politiske ståsteder.

Vebjørn fjellklatrer
Jeg har som mål at hvert innlegg skal ha én grunnleggende idé. Dette gjør det lettere for deg som leser, og det gjør det lettere for meg å skrive. Jeg tror uansett det er optimistisk at noen klarer å huske mer enn én ting fra et innlegg. Når jeg ser på ikke-fiksjon bøkene mine i bokhyllen, så husker jeg i farten rundt én ting fra hver av dem, selv om hver av bøkene har titalls gode poeng i hver av dem.

[typography font=»Orbitron» size=»14″ size_format=»px» color=»#c71cc7″]Vett[/typography] — Hva er et godt liv?

Sommer-Vebjørn Jeg har som mål at alle innlegg skal inneholde noe av mine egne erfaringer rundt emnet jeg skriver om. Dette gjør jeg både for å gjøre det personlig, og for å få frem at mye av innholdet er basert på personlig erfaring.

De første blogginnleggene mine handlet mer om effektivitet og karriere enn innleggene i det siste. Dette reflekterer min egen reise, fra å være karrierefokusert til at jeg nå er mer livsfilosofi-fokusert.

2 kommentarer om “Om”

  1. Jeg tok testen for å finne mine verdier. Veldig fin test som gjorde meg mer klar over hva verdier kan være. Kom meg til slutten hvor jeg skulle skrive inn Mail og få den sendt, men den ville ikke sende meg noe. Det var litt nedtur.

    Svar

Legg igjen en kommentar