Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://vettblogg.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Reklame

Denne nettsiden viser ingen reklame. Det er altså absolutt ingen personopplysninger eler informasjonskapsler (cookies) som hverken samles inn eller brukes til dette formålet.

Nyhetsbrev

For å sende deg epost bruker vi e-postadressen du har gitt oss. Nettstedet vårt logger også IP-adressen du brukte da du meldte deg på tjenesten for å forhindre misbruk av systemet.

Vi vil bare sende deg e-post som du hvis du har meldt deg på nyhetsbrevet vårt.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer (spam). Akismet brukes for å unngå useriøse kommentarer, les om deres databehandling her: https://akismet.com/privacy/

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette gjør at nettsiden automatisk kan gjenkjenne at neste kommentar du skriver, også kommer fra deg. Kommentarer du skriver kan dermed publiseres automatisk, uten manuell godkjenning av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Nyhetsbrev

Dette nettstedet kan sende epost gjennom MailPoet sendetjenesten. Denne tjenesten gjør at vi kan spore åpninger og klikk på e-postene våre. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre innholdet i nyhetsbrevene våre.

Kommentarer

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste (Akismet) mot søppelkommentarer. Din kontaktinformasjon